Yvonne van Gennip - Happykidz.nl
Ik ben Yvonne van Gennip, oprichter van Happykidz, en ik help aanstaande ouders en ouders van jonge kinderen middels de principes en ideeën van Bewust Ouderschap in hun kracht te staan en anders naar opvoeden te kijken. Dit doe ik middels e-books, workshops, trainingen, webinars, video’s en soms 1-op-1.
Als jij als ouder in je kracht staat en niet meer door de ‘opvoedbril’ kijkt, dan kan jouw kind zich optimaal ontwikkelen, heb je minder stress & conflicten en meer rust & verbinding met je kind.

Sinds 2009 houd ik me bezig met Bewust Ouderschap.
In 2009 heb ik ook mijn studie Psychologie grotendeels afgerond en is onze oudste dochter geboren.
Vervolgens ben ik aan de slag gegaan met mijn plan om Happykidz op te starten, eerst met als doel ouders 1-op-1 te begeleiden, nu met als doel Workshops en Trainingen te geven i.h.k.v. Bewust Ouderschap. Het belang van kinderen en de voordelen voor ouders zijn zo groot, dat ik meer ouders wil bereiken.

Ik ben zelf inmiddels moeder van twee meiden (2009 en 2012) en ik ervaar dagelijks de voordelen van Bewust Ouderschap.

Voor de geboorte van mijn oudste dochter ben ik zelf van de kant van Opvoeden (Onbewust Ouderschap) min of meer overgestapt naar de kant van Bewust Ouderschap, zonder dat ik toen wist dat dit Bewust Ouderschap heette en zonder dat ik alle ins en outs wist. Een heel aantal dingen deed ik heel bewust, maar ik liep ook tegen mijn onbewuste zelf aan naarmate mijn dochter ouder werd.

Van het bestaan van Bewust Ouderschap had ik daarom eigenlijk dolgraag voor de geboorte van mijn kinderen op de hoogte willen zijn en mijn huidige kennis en ervaring had ik dolgraag toen op één plek willen vinden. In plaats daarvan heb ik in de afgelopen jaren gezocht naar hetgeen ik nu weet. Die zoektocht wil ik jou besparen. Daarom heb ik besloten al mijn kennis en ervaring te bundelen tot een compleet verhaal, zowel theoretisch als praktisch, en dat complete verhaal wil ik jou via deze website gaan aanbieden.
Zelf blijf ik uiteraard ook leren en groeien.

Eén ding weet ik zeker, uit eigen ervaring, Bewust Ouderschap zal jou veel rust en verbinding geven.

Op jouw persoonlijke groei!

Yvonne